Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van een logo?

Wij leveren logo’s altijd binnen 5 werkdagen.

Wat is een vector bestand?

Een vector bestand is een bestand dat oneindig schaalbaar is zonder kwaliteitsverlies. Deze heeft u nodig wanneer u uw ontwerp voor bijvoorbeeld drukwerk nodig zult hebben. Bij bedrijfslogo’s raden we altijd aan om een pakket te nemen waarbij we ook een vector bestand leveren.

Welke bestanden krijg ik geleverd?

Met het basis pakket zult u PNG bestanden ontvangen. Met de andere pakketten zult u de formaten PNG, PDF en SVG ontvangen.

Ik wil mijn logo laten drukken, welk bestand heeft de drukker nodig?

De drukker heeft voor het drukken van uw logo een vector bestand nodig, het PDF bestand dat wij aanleveren is vector en kan gebruikt worden voor drukdoeleinden.

Ik wil een bestaand logo laten aanpassen, kan dit?

Dit is uiteraard mogelijk! Plaats een order en mail alle bestanden met betrekking tot het logo naar [email protected]

Ik heb geen vector bestand van mijn huidige logo, ik wil graag een vector laten maken, kan dit?

Dat is geen enkel probleem! In de meeste gevallen kunnen onze vormgevers uw logo namaken en omvormen tot vector. Neem hier eerst contact op met onze klantenservice zodat zij kunnen bevestigen of uw logo voldoet aan de eisen om dit om te vormen tot vector.

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

Wij accepteren de meest gebruikte betaalmethodes in Nederland & België.

  • iDEAL
  • Bancontact
  • Credit card
  • KBC/CBC Payment Button
  • Belfius Direct Net

Bieden jullie kortingen aan bij een groot aantal logo’s?

Jazeker, indien u van plant bent om minimaal 10 logo’s af te nemen zullen wij u een korting kunnen aanbieden. Om aanspraak te maken op bulk korting kunt het beste een e-mail sturen naar [email protected] met uw verzoek en contactgegevens inclusief telefoonnummer.

Hoe werkt de niet goed geld terug garantie?

De niet goed geld terug garantie is van toepassing wanneer u de eerste opzet niets vindt, niet volgens opdracht omschrijving is ontworpen en ook besluit geen gebruik te maken van de correctierondes die u worden aangeboden. Indien er sprake is geweest van een correctieronde of het downloaden van de bronbestanden zal de niet goed geld terug garantie komen te vervallen. Wij raden u daarom aan om uw wensen met betrekking tot de gevraagde informatie zo duidelijk mogelijk te specificeren tijdens het plaatsen van uw order. Deze voorwaarden zijn om misbruik van de service te voorkomen.

Bieden jullie kortingen aan bij een groot aantal websites?

Ook bij websites zijn we in staat om een korting aan te bieden bij een bulk bestelling. Bij websites is dit vanaf 5 websites. Ook hiervoor kunt het beste contact opnemen via [email protected] om een verzoek in te dienen.

Hoelang na oplevering kan ik een logo correctieverzoek indienen?

U kunt tot 14 dagen na oplevering een correctieverzoek indienen.

Is het mogelijk om logo’s op rekening te bestellen?

Logo’s op rekening is voor nieuwe klanten helaas niet mogelijk. Dit is op dit moment alleen mogelijk voor vaste klanten die dan ook een offerte ondertekenen.

Is het mogelijk om een website of webshop op rekening te bestellen?

Bij een website dienen we altijd minimaal 50% van het bedrag te ontvangen alvorens we beginnen aan de werkzaamheden. Wilt u 50% vooraf voldoen i.p.v. 100%, dan kunt u contact met ons opnemen voor het opstellen van een offerte die u digitaal kunt ondertekenen. Het deels op rekening bestellen is alleen mogelijk voor bedrijven, particulieren dienen altijd 100% van het bedrag vooraf te voldoen.